SKINPEN - MEDISCH MICRONEEDLING

De SkinPen is een uniek medisch microneedling systeem. De SkinPen CIT heeft als enige microneedling systeem een FDA-goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. Dit zijn strenge Amerikaanse en Europese veiligheids- en gebruikseisen. Met de SkinPen kun je vele indicaties behandelen. De SkinPen CIT is veilig, precies en doeltreffend. Met dit systeem kunnen we de huid in de diepte vernieuwen zonder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Tevens is dit systeem getest en gevalideerd in laboratoria om het risico op kruisbesmetting te voorkomen. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kunnen het hele jaar door uitgevoerd worden.

Net als ieder microneedling techniek, maakt ook de SkinPen CIT kleine microkanaaltjes in de huid. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd. Hier wordt nieuw collageen (type 3) en elastine aangemaakt. Dit type collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken. Dit type collageen wordt vervolgens omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zonder (onderhuidse) littekens. Het mechaniek van de SkinPen CIT zit in de verwisselbare kop en de naalddiepte kan op de cartridge zelf ingesteld worden. Hierdoor gaat de naald nooit dieper of oppervlakkiger dan is ingesteld. De naaldcartridges beschikken over een veiligheidsmechanisme, dat ervoor zorgt dat elke naaldcartridge maar één keer gebruikt kan worden. De kans op kruisbesmetting is hierdoor 0%.

De behandeling is geschikt voor o.a:

Hersteltijd: 1 week

Gevoeldigheid (0-10): 5 tot 7

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Bij Diba Clinics in Rotterdam bieden we hoogwaardige huidzorgbehandelingen aan, specifiek afgestemd op de behoeften van onze lokale cliënten. Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!