DermaPen4

DermaPen 4 is de bekendste merknaam onder de microneedling. Maar wat is microneedling nou precies?

Bij een deze behandeling worden er kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. De DermaPen4 zorgt ervoor dat de chirurgische naaldjes met een krachtige motor van de pen vibreren in de huid.

Deze behandeling zorgt ervoor dat het natuurlijke herstel van de huid op gang komt. 

De behandeling is geschikt voor o.a

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd.

Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Vrouwelijke illustratie met een intraorale versteviging

Intakegesprek & huidscan

Als nieuwe klant is het belangrijk dat er vooraf een intakegesprek plaats vindt. Ook maken we foto’s van de huid in verschillende lichtmodi met de Observ 520.

Vrouwelijk illustratie met een huidverjonging

De behandeling

Jouw behandelaar reinigt altijd de huid de huid vooraf grondig. Dit vinden wij zeer belangrijk om jou het beste resultaat te geven. Vervolgens wordt de behandeling uitgevoerd in combinatie met een serum die geschikt is voor jouw indicatie. Wat voor tussenstof of serum dit is bepaald de behandelaar aan de hand van jouw indicatie. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend masker.

Vrouwelijk illustratie met huid versteviging

Nazorgproces

De behandelaar geeft jou nazorgadviezen mee om jou te begeleiden in het nazorgproces.

Ik heb veel informatie en adviezen gekregen tijdens mijn eerste behandeling en ik vond het over het algemeen heel aangenaam. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten!
Prya
Tevreden klant
9 dagen geleden
Heerlijke behandeling gehad. Dit keer van een super lief meisje. Goede adviezen weer gehad. Ook over de nazorg en wat ik wel en niet moest doen. Heel erg waardevol!
Sara
Tevreden klant
Ongeveer een maand geleden

Veelgestelde vragen

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Diba Clinics raad een microneedling behandeling af tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Je lichaam heeft alle bouwstoffen nodig om het herstelproces in je lichaam positief te verwerken.

Het wordt absoluut afgeraden om na de DermaPen4 behandeling te gaan zonnen of gebruik te maken van de zonnebank. Dit om pigmentverschuivingen of verbrandingen te voorkomen. Dit geldt voor 4 weken voor -en na de behandeling.

Bepaalde medicijnen kunnen invloed hebben op de effectiviteit en veiligheid van een Dermapen-behandeling. We adviseren u daarom om voorafgaand aan uw afspraak contact met ons op te nemen om te verifiëren of uw medicatie compatibel is met deze behandeling.

De huid kan rood en warm aanvoelen. Ook kan de huid de dagen erop schilferen en in sommige gevallen kleine korstjes vertonen. Dit zijn allemaal gewone reacties van deze behandeling. De huid heeft gemiddeld een week de tijd nodig om dit te herstellen. De totale duur van een vernieuwde huidcyclus is 28 dagen. We adviseren ten alle tijden het advies van jouw behandelaar op te volgen.