Fotona

De Fotona TimeWalker™ is een unieke laser combinatie voor non-invasieve facelifting behandelingen met Er:YAG en Nd:YAG. Met de TimeWalker™ kunnen diverse procedures worden uitgevoerd, waaronder rejuvenation, ooglifting en vollere lippen. Maak een afpsraak en kom langs bij onze moderne kliniek in Rotterdam.

Voordelen bij het gebruik van Fotona

De Fotona TimeWalker™ is een geavanceerde lasertechnologie voor niet-invasieve facelift behandelingen met Er:YAG en Nd:YAG. Deze behandelingen omvatten huidverjonging, ooglifting en lipvergroting. De Fotona4D™ is een vierstappenprocedure op verschillende diepteniveaus, met moderne begeleidingstechnieken voor kwaliteit en veiligheid.

Bij Diba Clinics in Rotterdam bieden we hoogwaardige huidzorgbehandelingen aan, specifiek afgestemd op de behoeften van onze lokale cliënten. Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Vrouwelijke illustratie met een intraorale versteviging

1- Intraorale versteviging

De eerste en zeer exclusieve stap van de Fotona 4D facelift. Intraorale versteviging middels de SMOOTH™ techniek waarbij de wangslijmvliezen aan de binnenzijde van de mond behandeld worden.

Vrouwelijk illustratie met een huidverjonging

2- Huidverjonging

Huidverjonging met de Nd:YAG en FRAC3 techniek waarbij de diepere huidlagen non-invasief gefractioneerd behandeld worden en nieuwvorming van collageen gestimuleerd wordt.

Vrouwelijk illustratie met huid versteviging

3- Huidversteviging

Huidversteviging met de PIANO techniek waarbij een algehele verhitting van de diepere huidlagen gecreëerd wordt tot 43 graden celcius. Dit zorgt voor een versteviging van de huid.

Vrouwelijk illustratie met behandelde peeling

4- Peeling 

Peeling met de Er:YAG laser waarbij een oppervlakkige tot diepere peeling (afhankelijk van de indicatie) van de bovenste huidlaag gegeven wordt. Middels deze stap vernieuwen we de bovenste huidlaag.

Ik heb veel informatie en adviezen gekregen tijdens mijn eerste behandeling en ik vond het over het algemeen heel aangenaam. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten!
Prya
Tevreden klant
9 dagen geleden
Heerlijke behandeling gehad. Dit keer van een super lief meisje. Goede adviezen weer gehad. Ook over de nazorg en wat ik wel en niet moest doen. Heel erg waardevol!
Sara
Tevreden klant
Ongeveer een maand geleden

Meer informatie

Foto van ooglifting

SmoothEye™

Met de Fotona 4D™ kun je ook de ogen behandelen. Deze behandeling wordt ook wel de SmoothEye™ genoemd.

Het is een ooglifting zonder operatie. Met de SmoothEye™ procedure wordt de huidelasticiteit, algehele structuur en het volume verbeterd. Een snelle, niet-invasieve behandeling die zorgt voor versteviging en nieuwvorming van collageen.

Het is een veilige en nauwkeurige procedure met weinig tot geen hersteltijd. De huid wordt vóór de behandeling verdoofd met een verdoving crème.

Foto van lippen behandeling

LipLase™

Ook kun je met de Fotona 4D™ de lippen behandelen. Deze procedure wordt de LipLase™ genoemd. Deze behandeling zorgt voor vollere en gezondere lippen.

Tijdens de LipLase™ procedure wordt collageen gestimuleerd wat een strakker en voller effect geeft zonder hersteltijd.

Foto van littekens behandeling

Littekens behandeling

Ook kunnen we met het Er:Yag fractionele (FS-01) opzetstuk van de Fotona Timewalker P.O littekens/chirurgische littekens behandelen.

De FS-01 produceert 81 identieke microkanalspots in een enkele laseropname. Gecombineerd met een frequentiebereik tot 50 Hz, is het Fotona’s snelste fractionele handstuk ooit.

Deze uitzonderlijke high-speed technologie verkort de behandeltijden aanzienlijk.

Hersteltijd: afhankelijk van de intensiteit
Gevoeldigheid (0-10): 0 tot 8

Foto van behandelbare indicaties

Indicaties die behandeld kunnen worden met de Fotona 4D™ Timewalker

Veelgestelde vragen

We adviseren een kuur te nemen van 3 tot 5 behandelingen om tot de beste resultaten te komen met de unieke combinatie van 2 golflengtes in de Fotona 4D Timewalker.

De Fotona 4D behandeling kan toegepast worden bij alle huidtypen. Denk aan: huidverslapping, rimpels en fijne lijnen, verslapping op en rondom de oogleden, ongelijke huidstructuur, acne littekens en oppervlakkige (pigment) vlekken.

Je bent meestal de eerste paar dagen rood, daarna begint vaak de huid (licht) te vervellen. Dit duurt enkele dagen. Gemiddeld geven we aan rekening te houden met een kleine week downtime.

Ja, zeker. Zo is het belangrijk dat je minstens 1 week ervoor tot 1 week erna stopt met het gebruik van producten die retinol, vitamine A, glycolzuur of salicylzuur bevatten. Ook mag de huid niet zongebruind zijn voor de behandeling. Na de behandeling adviseren we om je huid altijd te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 50, die om de twee uur moet worden aangebracht, om hyperpigmentatie te voorkomen. Een bezoek aan een sauna/stoombad/zwembad binnen een week na de behandeling wordt afgeraden.