Fotona 4D Timewalker

De TimeWalker™ is een unieke laser combinatie voor non-invasieve facelifting behandelingen met Er:YAG en Nd:YAG. Met de TimeWalker™ kunnen diverse procedures worden uitgevoerd, waaronder rejuvenation, ooglifting en vollere lippen. De Fotona4D™ is een procedure die in 4 stappen op 4 verschillende diepteniveau’s wordt uitgevoerd. De gehele procedure wordt d.m.v. moderne technieken begeleid om kwaliteit en veiligheid te garanderen.

1- Intraorale versteviging

Intraorale versteviging middels Er;YAG met de SMOOTH™ techniek waarbij de wangslijmvliezen aan de binnenzijde van de mond behandeld wordt.

2- Huidverjonging

Huidverjonging met de Nd:YAG en FRAC3 techniek waarbij de dermis non-invasief gefractioneerd behandeld wordt en nieuwvorming van collageen gestimuleerd wordt.

3- Huidversteviging

Huidversteviging met de Nd:YAG met de PIANO techniek waarbij een algehele verhitting van de diepere huidlagen gecreëerd wordt. Dit zorgt voor een versteviging van de huid. We verhitten bij deze stap ieder oppervlak van het gelaat tot 43 graden celcius.

4- Peeling 

Peeling met de Er:YAG waarbij een oppervlakkige tot diepere peeling (afhankelijk van de indicatie) van de bovenste huidlaag gegeven wordt.

Oog behandeling met fotona4D™

Met de Fotona4D™ kun je ook de ogen behandelen. Deze behandeling wordt ook wel de SmoothEye™ genoemd. Het is een ooglifting zonder operatie. Met de SmoothEye™ procedure wordt de huidelasticiteit, algehele structuur en het volume verbeterd. Een snelle, niet-invasieve behandeling die zorgt voor versteviging en nieuwvorming van collageen. Het is een veilige en nauwkeurige procedure met weinig tot geen hersteltijd. De huid wordt vóór de behandeling verdoofd met een verdoving crème.

Lippen behandeling met fotona4D™

Ook kun je met de Fotona4D™ de lippen behandelen. Deze procedure wordt de LipLase™ genoemd. Deze behandeling zorgt voor vollere en gezondere lippen. Tijdens de LipLase™ procedure wordt collageen gestimuleerd wat een strakker en voller effect geeft zonder hersteltijd.

Indicaties die behandeld kunnen worden met de Fotona4D™ Timewalker

Littekens behandeling

Ook kunnen we met het Er:Yag fractionele (FS-01) opzetstuk van de Fotona Timewalker P.O littekens/chirurgische littekens behandelen. De FS-01 produceert 81 identieke microkanalspots in een enkele laseropname. Gecombineerd met een frequentiebereik tot 50 Hz, is het Fotona’s snelste fractionele handstuk ooit. Deze uitzonderlijke high-speed technologie verkort de behandeltijden aanzienlijk.

Hersteltijd: afhankelijk van de intensiteit
Gevoeldigheid (0-10): 0 tot 8