Ongewenste fibromen

Fibromen zijn veel voorkomende goedaardige huidgezwelletjes. Met de gewone benamingen wordt dit ook wel wild vlees of steelwratjes genoemd. Ze zien eruit als huidkleurige gezwelletjes die overal op de huid kunnen voorkomen. Bijvoorbeeld in het gelaat, nek, hals, oksels etc. Er is geen medische reden om een fibroom te verwijderen. Wel kan het zo zijn dat je dit om cosmetische redenen wilt verwijderen. Dit kan bij een van onze Huidspecialisten of Huidtherapeuten. Het is een hele korte behandeling, met vrij weinig downtime. De behandeling wordt uitgevoerd met een zapper, of de Fotona 4D laser.

De Zapper is een klein apparaat dat op een veilige laag-stroom werkt. Het apparaat is voorzien van een puntige elektrode, die je net boven de fibroom houdt. Er ontstaat een klein vonkje als deze de fibroom aanraakt. De fibroom zal verschrompelen en zo brand je de fibroom er af. Deze behandeling duurt enkele minuten.

Mocht je een paar fibromen hebben, dan is een behandeling van 15 minuten voldoende. De behandeling kan worden geboekt vanaf 15 minuten voor €30,-.

Let op! Vele behandelingen kunnen vergoed worden vanuit jouw zorgverzekering. Bekijk jouw polis of neem contact op met jouw verzekering om erachter te komen hoeveel jij vergoed kunt krijgen.

– Alle prijzen zijn: vanaf prijzen.

 

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

IMG_1299