Veroudering / Anti-aging

Naarmate we ouder worden, kun je al zien dat het huidverouderingsproces op gang komt. Rond ons 25e levensjaar nemen namelijk verschillende cellen in grootte af, maar worden er ook minder nieuwe cellen aangemaakt. Dit resulteert tot een minder goed herstel. Denk aan bijvoorbeeld dunner en droger wordend huid met beginnende fijne lijnen of rimpels. Je collageenaanmaak neemt af, en de elasticiteit van de huid gaat achteruit. Hierdoor wordt de huid slapper.

 

Gelukkig zijn er tegenwoordig een tal van behandelingen. Wij hebben de behandelingen met de mooiste resultaten uitgezocht om deze aan jullie te kunnen aanbieden. Deze behandelingen vertragen het bovenstaand huidverouderingsproces en zijn gericht op het verhogen van de collageenaanmaak en elastine in de huid. Dit is nodig om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Wij zetten de beste behandelingen op een rij:

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!