Consult Eve-M Huidanalyse

Iedere huid is uniek. Daarom staan onze (orthomoleculaire) huidspecialisten en Huidtherapeuten klaar om jou te helpen aan jouw huid(probleem).

Diba Clinics werkt met de Eve-M Huidanalysele. Een nooit eerder geziene gepatenteerde software op basis van artificiële intelligentie (AI). Exclusief ontwikkeld in samenwerking met Dermatologen en gerenommeerde Professoren. Het systeem werkt met 3 high-end 1200 megapixel camera’s voor een diepgaande analyse. Zo kunnen wij maar liefst 10 huidaandoeningen en 17 onderliggende problematieken detecteren.

Vele aandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en pas in de loop van de tijd worden deze aandoeningen pas zichtbaar aan het huidoppervlak. Hoe meer inzicht we hebben in de diepere huidlagen, hoe beter wij jou kunnen helpen met jouw huid(probleem).

Bij Diba Clinics begrijpen we dat het bereiken van je ideale huid een reis is. Met de Eve-M huidanalyse als basis, zullen we samen met jou stappen ondernemen om je huidgezondheid te optimaliseren. Of je nu specifieke huidproblemen wilt aanpakken, veroudering wilt vertragen of gewoon je natuurlijke gloed wilt verbeteren, ons team staat klaar om je te begeleiden.

Tijdens een consult kunnen onze professionals jou ook voorzien van de juiste productadviezen voor thuis en is er ruimte om al je vragen te stellen. Zo kun jij jouw resultaten nog beter bijhouden vanuit huis.

Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar een stralende, gezonde huid.

Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Consult Eve-M huidanalyse