Coolift cryo therapy

Net zoals vele andere unieke behandelingen binnen Diba Clinics, is de CooLift Cryo Therapy ook een unieke behandeling. De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO-2 straal van een zeer lage temperatuur -20 graden celcius op de gezichtsweefsels. Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Denk aan hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen. De behandeling duurt maar 5 minuten, en geeft direct resultaat. De huid voelt gladder, strakker en oppervlakkige lijnen vervagen.

1- Paradoxale vaatbeweging

Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

2- Cryoforese en baroforese

De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

3- Cryo-carboxytherapie

De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastineen zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

4- Thermische schok

Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

Met dit apparaat is het mogelijk om o.a acne, eczeem, psoriasis huidverslapping en andere huidproblemen te behandelen.
Hersteltijd: geen
Gevoeldigheid (0-10): 0 tot 2

Het inplannen van een afspraak is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Contact

Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.