Gentle Max Pro

Soms groeit er bij vrouwen haar op plekken waar het vaak alleen bij mannen zit. Vaak komt dit voor op de borst, bovenlip, kin, buik of rug. De haren zijn vaak dik en donker. Dit heet te veel haargroei of hirsutisme. Hirsutisme is een vorm van overbeharing bij vrouwen waarbij het beharingspatroon typisch mannelijk is. Een verhoogde aanmaak van het mannelijk hormoon is vaak leidend. Overbeharing en hirsutisme komen bijzonder vaak voor. Maar ook bij mannen is dit een bekende term. De aandoening is vaak erfelijk bepaald en begint meestal rondom de pubertijd.

Vaak is het storend om op ongewenste plekken regelmatig last te hebben van ingegroeide haren, scheerirritatie en andere vervelende problemen die ontstaan door ongewenste haargroei. Diba Clinics beschikt over ’s werelds meest krachtige ontharingslaser. We hebben het over de Gentle Max Pro.

De Gentle Max Pro is nu nog krachtiger, nog sneller, heeft een variabele pulsduur én is veilig in gebruik. De laser is een zeer veelzijdig laserapparaat en naast laser ontharing ook geschikt voor de behandeling van pigment, het laseren van spataderen of verwijderen van rimpels. Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van een extern koelingssysteem welke is verbonden met de laser om de epidermis te voorzien van efficiënte koeling. Hierdoor zijn de behandelingen veel aangenamer en wordt de epidermis goed beschermd.

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!


Maak afspraak

IMG_4432