Mesotherapy Skinbooster - U225 ®

Skinboosters, ook bekend als mesotherapie, zijn een bewezen methode om de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Deze methode wint aan populariteit in Nederland. De U225® intradermale injector is een zeer geavanceerde technologie binnen de mesotherapie. Met de U225® worden injecties regelmatig en automatisch toegediend. Wat de U225® uniek maakt, is dat de naald los van de spuit op het apparaat is gemonteerd. Hierdoor hoeft de naald heen en weer te bewegen, wat de pricisie van de toediening verbetert.

Welke gebieden kunnen we behandelen met de U225® Mesotherapy?

  • Gezicht, hals & decolette
    We kunnen verschillende skinboosters gebruiken voor het gelaat. Denk aan skinboosters voor de behandeling van fijne lijnen en rimpels. Maar je kunt ook een depigmentatieskinbooster inzetten voor gezicht, hals en decolleté in geval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder.
  • Gebied rondom de ogen
    RRS® HA Eyes is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van wallen, ontstaan door vocht, en donkere kringen, en geeft de oogcontouren weer een frisse uitstraling. Zeer goed te combineren met andere behandelingen, zoals de Fotona Smootheye.

Hoofdhuid > XL Hair
XL Hair is een behandeling waarbij injecties worden gebruikt om haarfollikels te voeden en te stimuleren. De XL Hair® behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Het fungeert als een haarversterker die haarfollikels op lokale wijze voedt en reactiveert. XL Hair® is bedoeld voor niet-verlittekende vormen van haaruitval, zoals alopecia androgenetica en alopecia areata.

Bij dit soort haaruitval is XL Hair® over het algemeen succesvol, zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijk andere oorzaken zijn, zoals onderliggende gezondheidsproblemen en/of medicijngebruik.

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!