acne (littekens) - acne therapie

Acne is een vervelende, maar veel voorkomende huidaandoening. Acne komt het meest voor in het gelaat, schouders of rug. Deze huidaandoening wordt veroorzaakt door overmatige productie van talg door de talgklier van het haarzakje. Als er een overmatige productie van talg ontstaat, hopen de dode huidcellen zich op. Hierdoor raken de haarzakjes verstopt en ontstaat er een mee-eter, ontsteking of roodheid. Acne kan op jonge, maar ook op oudere leeftijd ontstaan. 

Gelukkig zijn hier heel veel mooie behandelingen voor in de praktijk. Iedere huid is uniek, en daarom hebben wij niet een standaard acne-plan. Jouw plan wordt persoonlijk opgesteld door jouw huidspecialist of huidtherapeut.

Tegenwoordig zijn er vele behandelmogelijkheden om deze huidproblemen positief aan te pakken. Alle huidspecialisten binnen Diba Clinics hebben een acne specialisatie (Anbos registratie) of zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten). Zij kunnen jou onder andere de volgende behandelingen aanbieden:

Let op! Vele behandelingen kunnen vergoed worden vanuit jouw zorgverzekering. Bekijk jouw polis of neem contact op met jouw verzekering om erachter te komen hoeveel jij vergoed kunt krijgen.

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!