Hyperpigmentatie intieme zones

Veel mensen hebben last van donkere verkleuring of verslapping rondom hun schaamstreek of oksels. Dit kan komen door scheren, harsen, waxen of andere redenen. Je kunt dit nu heel mooi behandelen met de Intim® Happy Peel. Dit is een cosmetische behandeling van de intieme zones. De Intim® Happy Peel is een speciale, medische TCA-peeling (met pijnstilling) om de huid bij de schaamstreek of oksels gladder en lichter te maken, te verstevigen en de algehele huidconditie in het gebied te verbeteren. Intim® is ontwikkeld voor mensen die op non-invasieve wijze bepaalde delen van de intieme zones willen verbeteren en problemen zoals droogheid, verslapping en extreme verkleuring van de huid in het intieme gebied willen verbeteren.

Het is belangrijk om 4 weken vóór en 4 weken na de behandeling dit gebied niet bloot te stellen aan de zon. Ook zonnebankgebruik valt hieronder. Seksueel contact moet 3 dagen worden vermeden na de behandeling. Het is niet mogelijk om de behandeling tijdens het menstrueren te ondergaan. De huid kan na de behandeling gevoelig aanvoelen, en er kan erytheem (roodheid) aanwezig zijn. De huid kan ook lichtelijk opzwellen. In sommige gevallen komt het voor dat er vochtverlies voorkomt, dit kan worden opgelost met maandverband.

Happy Intim Peel Intieme zone óf oksels €299,- voor 2 behandelingen + nabehandelingscreme

Let Op Vele behandelingen kunnen vergoed worden vanuit jouw zorgverzekering. Bekijk jouw polis of neem contact op met jouw verzekering om erachter te komen hoeveel jij vergoed kunt krijgen.

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!