Hydrafacial Syndeo

De Hydrafacial Syndeo is ’s werelds nieuwste Hydrafacial en is de opvolger van de Hydrafacial MD Elite.

Diba Clinics is de eerste kliniek met 2 van deze gloednieuwe apparaten!

Wat Hydrafacial uniek maakt

De magie zit in de toverstok, die werkt als een stofzuiger en opent de poriën voor een diepe reiniging en gemakkelijke verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen. Ook laat het actieve ingrediënten van onze boosters dieper doordringen voor een zo effectief mogelijke behandeling.

De HydraFacial™ is de meest geboekte behandeling van de afgelopen jaren binnen Diba Clinics. Deze behandeling is bijna met álle andere behandelingen te combineren, en is ieder moment van het jaar te boeken. Of het nou 30 graden is en de zon volop schijnt, of dat het -5 graden is. Niets is onmogelijk voor deze behandeling. 

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Vaak wordt de HydraFacial™ verward met andere apparaten. De HydraFacial™ is een merknaam en geen behandeltechniek. Er is veel misleiding op de markt hierover. De HydraFacial™ is de ontwikkelaar van de hydradermabrasie/hydrodermabrasie. De HydraFacial™ is een bekroond systeem en combineerd stimulerende spabehandelingen met geavanceerde medische technologie om de gezondheid van de huid te verbeteren. Alleen HydraFacial™ gebruikt de gepatenteerde Vortex-Fusion®-technologie om de huid te reinigen, te extraheren en te hydrateren.

De HydraFacial™ behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en vult de huid aan met vitale voedingsstoffen zodat de huid mooi en fris achterblijft. De behandeling wordt persoonlijk aangepast op jouw huid. Zo kun je peelings toevoegen van 7.5% tot en met 30% en kun je de behandeling versterken met verschillende boosters.

intraorale versteviging

1- Reiniging+Peeling

Ontdek bij deze stap een nieuwe huidlaag na het diep reinigen van de huid.

huidverjonging

2- Extracties+Hydratatie

Bij deze stap worden er onzuiverheden uit de poriën gezogen met een sterke vacuum. De huid wordt intens gevoed met vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

huid versteviging

3-Insluizen+Beschermen

Sluit de behandeling af met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om de HydraFacial™ glow te realiseren!

Ik heb veel informatie en adviezen gekregen tijdens mijn eerste behandeling en ik vond het over het algemeen heel aangenaam. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten!
Prya
Tevreden klant
9 dagen geleden
Heerlijke behandeling gehad. Dit keer van een super lief meisje. Goede adviezen weer gehad. Ook over de nazorg en wat ik wel en niet moest doen. Heel erg waardevol!
Sara
Tevreden klant
Ongeveer een maand geleden

Meer informatie

HYDRAFACIAL SYNDEO ADD-ON TREATMENT

Wist je dat jij jouw Hydrafacial behandeling kunt uitbreiden? Zo hebben we bijvoorbeeld een apart programma voor de ogen, lippen en rug. Maar er zijn ook andere opties waarmee we de behandeling kunnen uitbreiden. Denk aan een lymfedrainage of de gepatenteerde led-therapy LightStim.

Wat houdt de Lymfedrainage in?

De HydraFacial™ heeft nu een gepatenteerd lymfatisch apparaat dat gebruik maakt van hogedrukzuiging. Deze zuigkracht wordt toegepast in een gespecialiseerde directionele methode om je lymfeklieren handmatig te masseren en draineren. Deze drainage kan de bloedsomloop verbeteren, de gezichtshuid ontzwellen, ontgiften, verstevigen en verstevigen. Omdat lymfedrainage de lymfecirculatie in het gezichtsweefsel verbetert, bevordert het de afvoer van afvalstoffen en gifstoffen. Als dit afval onder de huid wordt afgevoerd, is het makkelijker voor het lichaam om gifstoffen in het gezichtsgebied te elimineren, wat acne-uitbraken kan helpen verminderen!

Hydrafacial Syndeo x LightStim

LightStim heeft NASA’s LED-technologie naar een nieuw niveau getild door de gepatenteerde LightStim MultiWave®-technologie te ontwikkelen om tegelijkertijd meerdere golflengtes (kleuren) licht uit te stralen.

Deze golflengtes van licht werken samen om je huid er gezonder en stralender uit te laten zien. LED staat voor Light Emitting Diode, een kleine computerchip in glas. Elke golflengte (kleur) van LED-licht biedt unieke therapeutische voordelen. LED is niet-invasief, pijnloos en vereist geen hersteltijd.

LightStim Elipsa gebruikt golflengtes van blauw, amber, lichtrood, donkerrood en infrarood met in totaal 868 leds.

Veelgestelde vragen

We adviseren een kuur te nemen van 3 tot 5 behandelingen om tot de beste resultaten te komen met de unieke combinatie van 2 golflengtes in de Fotona 4D Timewalker.

Een Fotona laserbehandeling in gebieden waar eerder Botox of fillers zijn toegepast, kan worden uitgevoerd na een wachttijd van 2 weken.

De Fotona 4D behandeling kan toegepast worden bij alle huidtypen. Denk aan: huidverslapping, rimpels en fijne lijnen, verslapping op en rondom de oogleden, ongelijke huidstructuur, acne littekens en oppervlakkige (pigment) vlekken.

Je bent meestal de eerste paar dagen rood, daarna begint vaak de huid (licht) te vervellen. Dit duurt enkele dagen. Gemiddeld geven we aan rekening te houden met een kleine week downtime.

Ja, zeker. Zo is het belangrijk dat je minstens 1 week ervoor tot 1 week erna stopt met het gebruik van producten die retinol, vitamine A, glycolzuur of salicylzuur bevatten. Ook mag de huid niet zongebruind zijn voor de behandeling. Na de behandeling adviseren we om je huid altijd te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 50, die om de twee uur moet worden aangebracht, om hyperpigmentatie te voorkomen. Een bezoek aan een sauna/stoombad/zwembad binnen een week na de behandeling wordt afgeraden.

reviews

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Copyright © 2023 Dibaclinics. Website door SMOOP