Hydrafacial

De HydraFacial Syndeo is de meest geboekte behandeling van de afgelopen jaren binnen Diba Clinics.

Deze behandeling is bijna met álle andere behandelingen te combineren, en is ieder moment van het jaar mogelijk te ondergaan bij ons in Rotterdam.

Ervaar het bijzondere resultaat van deze behandeling, en je wilt niets anders meer! Ervaar de unieke Hydrafacial Glow!

Wat Hydrafacial uniek maakt

De magie zit in de toverstok, die werkt als een stofzuiger en opent de poriën voor een diepe reiniging en gemakkelijke verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen. Ook laat het actieve ingrediënten van onze boosters dieper doordringen voor een zo effectief mogelijke behandeling.

De HydraFacial™ is de meest geboekte behandeling van de afgelopen jaren binnen Diba Clinics. Deze behandeling is bijna met álle andere behandelingen te combineren, en is ieder moment van het jaar te boeken. Of het nou 30 graden is en de zon volop schijnt, of dat het -5 graden is. Niets is onmogelijk voor deze behandeling. 

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Bij Diba Clinics in Rotterdam bieden we hoogwaardige huidzorgbehandelingen aan, specifiek afgestemd op de behoeften van onze lokale cliënten. Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Vaak wordt de HydraFacial™ verward met andere apparaten. De HydraFacial™ is een merknaam en geen behandeltechniek. Er is veel misleiding op de markt hierover. De HydraFacial™ is de ontwikkelaar van de hydradermabrasie/hydrodermabrasie. De HydraFacial™ is een bekroond systeem en combineerd stimulerende spabehandelingen met geavanceerde medische technologie om de gezondheid van de huid te verbeteren. Alleen HydraFacial™ gebruikt de gepatenteerde Vortex-Fusion®-technologie om de huid te reinigen, te extraheren en te hydrateren.

De HydraFacial™ behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en vult de huid aan met vitale voedingsstoffen zodat de huid mooi en fris achterblijft. De behandeling wordt persoonlijk aangepast op jouw huid. Zo kun je peelings toevoegen van 7.5% tot en met 30% en kun je de behandeling versterken met verschillende boosters.

Vrouwelijke illustratie met een intraorale versteviging

1- Reiniging+Peeling

Ontdek bij deze stap een nieuwe huidlaag na het diep reinigen van de huid.

Vrouwelijk illustratie met een huidverjonging

2- Extracties+Hydratatie

Bij deze stap worden er onzuiverheden uit de poriën gezogen met een sterke vacuum. De huid wordt intens gevoed met vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

Vrouwelijk illustratie met huid versteviging

3-Insluizen+Beschermen

Sluit de behandeling af met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om de HydraFacial™ glow te realiseren!

Ik heb veel informatie en adviezen gekregen tijdens mijn eerste behandeling en ik vond het over het algemeen heel aangenaam. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten!
Prya
Tevreden klant
9 dagen geleden
Heerlijke behandeling gehad. Dit keer van een super lief meisje. Goede adviezen weer gehad. Ook over de nazorg en wat ik wel en niet moest doen. Heel erg waardevol!
Sara
Tevreden klant
Ongeveer een maand geleden

Meer informatie

HYDRAFACIAL SYNDEO ADD-ON TREATMENT

Wist je dat jij jouw Hydrafacial behandeling kunt uitbreiden? Zo hebben we bijvoorbeeld een apart programma voor de ogen, lippen en rug. Maar er zijn ook andere opties waarmee we de behandeling kunnen uitbreiden. Denk aan een lymfedrainage of de gepatenteerde led-therapy LightStim.

Wat houdt de Lymfedrainage in?

De HydraFacial™ heeft nu een gepatenteerd lymfatisch apparaat dat gebruik maakt van hogedrukzuiging. Deze zuigkracht wordt toegepast in een gespecialiseerde directionele methode om je lymfeklieren handmatig te masseren en draineren. Deze drainage kan de bloedsomloop verbeteren, de gezichtshuid ontzwellen, ontgiften, verstevigen en verstevigen. Omdat lymfedrainage de lymfecirculatie in het gezichtsweefsel verbetert, bevordert het de afvoer van afvalstoffen en gifstoffen. Als dit afval onder de huid wordt afgevoerd, is het makkelijker voor het lichaam om gifstoffen in het gezichtsgebied te elimineren, wat acne-uitbraken kan helpen verminderen!

Hydrafacial Syndeo x LightStim

LightStim heeft NASA’s LED-technologie naar een nieuw niveau getild door de gepatenteerde LightStim MultiWave®-technologie te ontwikkelen om tegelijkertijd meerdere golflengtes (kleuren) licht uit te stralen.

Deze golflengtes van licht werken samen om je huid er gezonder en stralender uit te laten zien. LED staat voor Light Emitting Diode, een kleine computerchip in glas. Elke golflengte (kleur) van LED-licht biedt unieke therapeutische voordelen. LED is niet-invasief, pijnloos en vereist geen hersteltijd.

LightStim Elipsa gebruikt golflengtes van blauw, amber, lichtrood, donkerrood en infrarood met in totaal 868 leds.

Veelgestelde vragen

Absoluut! Je kunt alle behandelingen van de Hydrafacial ondergaan als je zwanger bent. Zowel de signature, deluxe als de platinum. We hebben daar aangepaste verhoudingen voor speciaal voor de zwangerschap.

De Hydrafacial behandeling heeft weinig tot geen downtime. Daarom kun je deze behandeling veilig het hele jaar ondergaan. Let op: in sommige gevallen gebruiken we hogere concentraties zuren of meer exfolierende tips om acne of een verdikte hoornlaag beter aan te pakken. In dat geval kun je een lichte vervelling ervaren voor enkele dagen.

Het is begrijpelijk dat je twijfelt over welke Hydrafacial behandeling het beste bij je past. In dat geval adviseren we je altijd om een behandeling op advies in te plannen, zo kunnen onze professionals jou hierin adviseren.

De Hydrafacial is een behandeling waarbij er weinig tot geen downtime is. Wel adviseren we na de behandeling 24 uur geen gebruik te maken van de sauna, stoombad of zwembad. We willen immers dat de aangebrachte serums en anti-oxidanten zo lang mogelijk hun werk blijven doen in de huid.

Omdat de huid na de Hydrafacial zeer goed uitgereinigd en gehydrateerd is, kun je je huid het beste bijhouden met een reiniger die de huid op een vriendelijke manier exfolieert en hydrateert. Denk aan de Simply Clean van SkinCeuticals en de HA Densimatrix van Mesoestetic. Je behandelaar kan jou altijd advies geven na je behandeling wat betreft product advies.