AFSPRAKEN & AANBETALINGEN RESERVEREN ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE BOOKING

Bij het maken van online afspraken wordt er een aanbetaling gedaan. De aanbetalingen kunnen variëren van bedrag. Dit kan €20,- of €50,- zijn. Bij het boeken van een afspraak komt er 29 cent transactie kosten bij. De aanbetaling wordt verrekend met jouw behandeling die je op de desbetreffende dag hebt staan. Mocht je een afspraak in de salon door plannen, dan gaat de aanbetaling mee naar je daarop volgende afspraak.

Verhindering Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhindering. De aanbetaling die is gedaan kan niet teruggevorderd worden bij verhindering. Afspraken dienen voor 48 uur te worden geannuleerd/gewijzigd. Bij het niet tijdig doorgeven van verhindering, kan de aanbetaling eveneens niet worden teruggevorderd. Mocht je verhinderd zijn om tijdig aanwezig te zijn voor jouw behandeling, dan zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten. Bij binnenkomst van 15 minuten of later, brengen wij de gehele behandeling in rekening.

Annuleringskosten (dit geldt per 1 januari 2020) Bij het annuleren van je afspraak rekenen wij €10,- administratiekosten. Als je voor 48 uur je afspraak hebt afgemeld dan ontvang je je aanbetaling deels terug. De administratiekosten van de annulering worden namelijk verrekend met je aanbetaling. Heb je je afspraak te laat afgemeld, dan vervalt de hele aanbetaling. Mocht je een afspraak willen verplaatsen, dan kan dit kosteloos 48 uur voor je behandeling.

Welke behandeling moet ik kiezen? Weet jij niet welke behandeling het beste bij jou past? Wij helpen je hier graag mee! Kies voor: ”AANBETALING behandeling op advies”. Tijdens deze behandeling kunnen wij naar je huid kijken, en samen bepalen welke behandeling we gaan uitvoeren.