Hydrafacial MD - Elite

De HydraFacial™ is de meest geboekte behandeling van de afgelopen jaren binnen Diba Clinics. Deze behandeling is bijna met álle andere behandelingen te combineren, en is ieder moment van het jaar te boeken. Of het nou 30 graden is en de zon volop schijnt, of dat het -5 graden is. Niets is onmogelijk voor deze behandeling. Vaak wordt de HydraFacial™ verward met andere apparaten. De HydraFacial™ is een merknaam en geen behandeltechniek. Er is veel misleiding op de markt hierover. De HydraFacial™ is de ontwikkelaar van de hydradermabrasie/hydrodermabrasie. De HydraFacial™ is een bekroond systeem en combineerd stimulerende spabehandelingen met geavanceerde medische technologie om de gezondheid van de huid te verbeteren. Alleen HydraFacial™ gebruikt de gepatenteerde Vortex-Fusion®-technologie om de huid te reinigen, te extraheren en te hydrateren.

De HydraFacial™ behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en vult de huid aan met vitale voedingsstoffen zodat de huid mooi en fris achterblijft. De behandeling wordt persoonlijk aangepast op jouw huid. Zo kun je peelings toevoegen van 7.5% tot en met 30% en kun je de behandeling versterken met verschillende boosters.


1- Reiniging+Peeling

Ontdek bij deze stap een nieuwe huidlaag na het diep reinigen van de huid.

2- Extracties+Hydratatie

Bij deze stap worden er onzuiverheden uit de poriën gezogen met een sterke vacuum. De huid wordt intens gevoed met vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

3-Insluizen+Beschermen

Sluit de behandeling af met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om de HydraFacial™ glow te realiseren!