Consult gezichtsbehandeling Observ 520

Iedere huid is uniek. Daarom staan onze (orthomoleculaire) huidspecialisten en Huidtherapeuten klaar om jou te helpen aan jouw huid(probleem).

Diba Clinics werkt met de Observ 520 huidscan, een geavanceerd systeem dat ons in staat stelt om diepgaande inzichten te verkrijgen over jouw huid. De Observ 520 is een huidscan met een technologie die verder gaat dan het oppervlak. Met behulp van geavanceerde beeldvorming onthult de Observ 520 de verborgen aspecten van je huid, zoals onderliggende huidlagen, pigmentatie, poriën, talgproductie en meer. Deze wetenschappelijke benadering stelt ons in staat om een volledig beeld te krijgen van de conditie van je huid en om gerichter te werken aan het bereiken van je huiddoelen.

Bij Diba Clinics begrijpen we dat het bereiken van je ideale huid een reis is. Met de Observ 520 huidscan als basis, zullen we samen met jou stappen ondernemen om je huidgezondheid te optimaliseren. Of je nu specifieke huidproblemen wilt aanpakken, veroudering wilt vertragen of gewoon je natuurlijke gloed wilt verbeteren, ons team staat klaar om je te begeleiden.

Tijdens een consult kunnen onze professionals jou ook voorzien van de juiste productadviezen voor thuis. Zo kun jij jouw resultaten nog beter bijhouden vanuit huis!

Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar een stralende, gezonde huid.

Het inplannen van een afspraak naar jouw droomhuid is slechts een klik verwijderd. Druk op de onderstaande knop en kies een dag en tijd die jou uitkomt.

Onze professionals kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!